NBA "burbuļa" mačos tribīnēs spēlētājus atbalstīs virtuālie skatītāji

CopyDraugiem X Whatsapp
NBA spēļu laukums Orlando "burbulī".
NBA spēļu laukums Orlando "burbulī". Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāji Orlando "burbulī" sezonas nozīmīgākajos mačos atbalstu no faniem saņems, pateicoties modernām tribīnēm, kas atainos līdzjutējus un dažādus saukļus.

NBA vadība paziņoja, ka Orlando "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" arēnās tiks ierīkotas modernas tribīnes, kas aprīkotas ar jaunākajām tehnoloģijām. 

Šādi līga varēs nodrošināt, ka katru spēli no tribīnēm noraugās aptuveni 300 fani. Plānots, ka tribīņu ekrānos būs redzama vienīgi cilvēku ķermeņu augšdaļa. Virtuālie līdzjutēji uz piecus metrus gariem ekrāniem būs redzami piecās rindās.

Tāpat plānots, ka ar līgas sadarbības partneru palīdzību, spēļu laikā skatītāji epizodes varēs vērot no vēl iepriekš neredzētiem leņķiem. Krietni labāk būs dzirdama arī apavu saķere uz laukuma un arī pašu spēlētāju savstarpējā komunikācija.

Lai radītu iepriekš pierasto spēļu sajūtu, dueļu laikā tiks atskaņotas NBA spēlēm tipiskās skaņas - fanu emocijas un mūzika.

"Sastrādājamies ar tiešraižu speciālistiem un mūsu tehnoloģiju partneriem, kā rezultātā fani iegūs vēl spilgtāku spēļu pieredzi. Katram līdzjutējam būs iespēja pielāgot sev tīkamās opcijas," par uzlabojumiem teica NBA televīzijas pārraižu departamenta vadītāja Sāra Zukerta.

NBA sezona atsāksies 30.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Līdz sezonas sākumam komandām vēl ieplānotas vairākas pārbaudes spēles. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu