NHL klubs "Coyotes" paliek bez hokeja operāciju vadītāja

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Vien dažas dienas pirms došanās uz Kanādu, kura paredzēts Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonas turpinājums, Arizonas "Coyotes" pārtraukusi darba attiecības ar savu līdzšinējo hokeja operāciju vadītāju Džonu Čajku.

2016. gada maijā Čajka 26 gadu vecumā kļuva par līgas jaunāko ģenerālmenedžeri. Pagājušajā novembrī viņš ar komandu noslēdza jaunu ilgtermiņa līgumu, tomēr neilgi pirms sezonas turpinājuma Kanādā Čajka iesniedza atlūgumu.

"Čajka nolēma pamest stipru un konkurētspējīgu komandu," teikts "Coyotes" paziņojumā. "Klubs ir vīlies viņa lēmumā un laikā, kurā tas pieņemts."

Čajkas vietu pagaidām ieņems ģenerālmenedžera asistents Stīvs Salivans.

Lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs, "Coyotes" kvalifikācijas kārtā būs jāspēlē ar Nešvilas "Predators". Komanda, kas pirmā izcīnīs trīs uzvaras, iegūs iespēju spēlēt "play-off".

NHL regulārā sezona tika pārtraukta 12.martā, kad kalendārā vēl bija atlikušas trīs spēļu nedēļas. 

Plānots, ka NHL sezona atsāksies 1.augustā ar 24 komandu turnīru, kas notiks divās Kanādas pilsētās - Edmontonā un Toronto.

Kolumbusas "Blue Jackets" uz Toronto līdzi ņems trīs vārtu vīrus, starp kuriem būs arī Elvis Merzļikins un Matīss Kivelnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu