Vienā no nomaiņām uz ledus vienlaicīgi 10 "Penguins" spēlētāji

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Reta epizode novērota Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārbaudes spēlē, kurā tikās Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda ar Filadelfijas "Flyers". Vienā no epizodēm uz ledus vienlaicīgi atradās 10 Pitsburgas spēlētāji. 

Mačs Toronto noslēdzās ar Filadelfijas komandas uzvaru 3:2 papildlaikā. 

Otrajā trešdaļā vienā no nomaiņām vienlaicīgi uz ledus atradās 10 "Penguins" hokejisti, kas NHL bieži nenotiek. Līnijtiesneši šo pārkāpumu fiksēja un galvenais tiesnesis piesprieda Pitsburgas komandai divu minūšu sodu. 

Konors Šīrijs sestajā minūtē izvirzīja vadībā Pitsburgu, bet pretinieki atbildēja ar Šona Kuturjē 12. minūtē un Kevina Hajesa 20. minūtē gūtajiem vārtiem.

Izlīdzinājumu "Penguins" rindās nepilnas četras minūtes pirms pamatlaika beigām panāca Džeisons Zakers, bet izšķirošo ripu pagarinājuma 160. sekundē iemeta "Flyers" hokejists Skots Lotons, panākot uzvaru ar 3:2.

"Penguins" komandai šī bija vienīgā pārbaudes spēle pirms sezonas turpinājuma. 

Pitsburgas hokejisti kvalifikācijas kārtā par iekļūšanu Stenlija kausa izcīņā līdz trim uzvarām Toronto spēkiem mērosies ar Monreālas "Canadiens". Pirmais mačs paredzēts naktī uz svētdienu (Latvijas laiks). 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu