Latvijas volejbola izlases galvenais treneris Kēls turpinās strādāt Pērnavas klubā

CopyDraugiem X Whatsapp
Āvo Kēls
Āvo Kēls Foto: Publicitātes foto

Latvijas volejbola izlases galvenais treneris igauņu speciālists Avo Kēls kopā ar vairākiem izlases personāla dalībniekiem turpinās strādāt "Parnu" volejbola klubā arī 2020./2021.gada sezonā, vēsta klubs savā "Facebook" vietnē.

Klubs savā "Facebook" vietnē raksta, ka priecājas paziņot, ka treneri un personāla darbinieki komandā 2020./2021.gada sezonā būs tādā pašā sastāvā kā iepriekšējā sezonā.

Komandu vadīs galvenais treneris Kēls, kuram palīdzēs treneris Tomass Jasmins, fizioterapeits un masieris Toms Zvonkovs, vispārējās fiziskās sagatavotības treneris Tarmo Tītss un statistiķis Karls Ēriks Eizenšmidts.

Igaunijas sabiedriskās raidorganizācijas ziņu portāls "ERR" vēsta, ka Pērnavas klubu Kēls vada kopš 2014.gada. 2016.gadā vienība viņa vadībā uzvarēja Baltijas līgā, 2015. un 2019.gadā - Igaunijas čempionātā, 2014., 2015. un 2016.gadā - Igaunijas kausa izcīņā.

Kopš jūnija sākuma Kēls ar citiem Latvijas izlasē iesaistītajiem kluba speciālistiem gatavo Latvijas valstsvienību Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram Kiprā, kas notiks no 30.augusta līdz 6.septembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu