Rojs Džounss juniors: Mēs ar Taisonu savos labākajos gados pieveiktu gan Fjūriju, gan Džošua

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais pasaules boksa čempions piecās svara kategorijās Rojs Džounss juniors ir pārliecināts, ka viņš un Maiks Taisons, būdami savā labākajā formā, uzvarētu Taisonu Fjūriju un Entoniju Džošua.  

12. septembrī Kalifornijā Džounss astoņu raundu cīņā spēkiem mērosies ar Maiku Taisonu, kurš aktīvi trenējas, lai aizvadītu vairākas cīņas. Sākotnējie noteikumi paredz, ka abi bokseri neizmantos galvas aizsargus un cīnīsies ar "lielākiem cimdiem", bet šis jautājums vēl tiekot apspriests.

"Tieši tagad mēs viņus nevarētu uzvarēt. Mums būtu grūti izturēt 12 raundus. Viņi ir prasmīgi bokseri, bet ne tik labi kā mēs. Viņi ir savā labākajā kondīcijā, bet mēs ne," izdevumā "BoxingScene" citēts 51 gadu vecais Rojs Džounss. 

Džounss savas karjeras laikā ir aizvadījis 75 cīņas, no kurām uzvaru amerikānis ir izcīnījis 66, un 47 no tām bijušas ar nokautu.

"Savos labākajos gados mēs viņus, visticamāk, uzvarētu. Tajos laikos mūsu prasmes bija daudz labākas, nekā tās ir mūsdienu bokseriem. Mēs tiktu galā ar lielāko daļu bokseru," savu viedokli pauda Džounss, kuram ir arī Krievijas pilsonība. 

Taisonam šobrīd ir 54 gadi, un viņš ringā nav devies jau kopš 2005. gada, bet pēdējā laikā ir bieži publicējis video, kuros redzams, ka leģendārais bokseris ir lieliskā fiziskā formā. Karjeras laikā viņš aizvadīja 58 cīņas, kurās guva 50 uzvaras (44 ar nokautu). Viņš piedzīvoja sešus zaudējumus, bet divas cīņas atzītas par nenotikušām. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu