Lebrons cer, ka basketbols palīdzēs pasaulē vairot mīlestību (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Lebrons Džeimss cer, ka sezonas atsākšanās pasaulē palīdzēs vairot mīlestību, vēsta "Yahoo! Sports".

Spēlē starp Losandželosas "Lakers" un otru šīs pilsētas komandu "Clippers" spēlētāji himnas laikā nometās uz ceļgala, atbalstot kustību "Black Live Matter" (Melnās dzīvības arī rūp).

Četrkārtējs NBA līgas vērtīgākais spēlētājs (MVP) Džeimss uzskata, ka basketbolisti pasaulē var spēlēt lielu lomu cilvēku dzīvē.

"Basketbols vienmēr ir bijis kaut kas vairāk kā bumba, grozs, spēlētāji un tiesneši. Tā ir iespēja izmantot šo platformu, lai izplatītu daudz pozitīvu emociju un mīlestību visā pasaulē," sacīja viens no visu laiku labākajiem basketbolistiem.

"Šis ir labs vakars, jo NBA ir atgriezies un ceru, ka mūsu fani ir lepni," izteicās Džeimss.

"Lakers" basketbolists uzsvēra, ka ir svarīgi spēlētājiem un līgai cīnīties pret rasisma problēmu. "Ir bijis progress, bet pagātnē, kad esam redzējuši progresu, mēs noņemam kāju no gāzes pedāļa. Šoreiz mēs to nevaram darīt," uzsvēra "Lakers" līderis.

"Mums ir darīšana ar daudzām rasisma problēmām, daudz sociālas netaisnības, daudz policijas brutalitātes ne tikai manā apkārtnē, ne tikai melnādainajā kopienā, bet arī citur."

"Mēs nevaram noņemt kāju no gāzes pedāļa," uzsvēra Džeimss.

Džeimss šosezon ir izcēlies ar vidēji spēlē gūtiem 25,7 punktiem, izcīnītām 7,9 atlēkušajām bumbām un 10,6 rezultatīvām piespēlēm.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu