Dārziņš: Uz halli drīkstējām nākt tikai tad, kad saņēmām Covid-19 testa rezultātus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lauris Dārziņš
Lauris Dārziņš Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" pārstāvji mācījās no citu čempionāta komandu kļūdām, tāpēc spēlētāji treniņnometnē drīkstēja ierasties tikai pēc negatīva Covid-19 testa rezultāta saņemšanas, tā podkāstā "FaceOff" pastāstīja uzbrucējs Lauris Dārziņš.

Rīgas "Dinamo" šonedēļ uzsāka aktīvus treniņus Piņķu ledus hallē. Tajos pagaidām piedalās deviņi hokejisti, kuriem jau ir līgumi nākamajai sezonai, kā arī 14 gados jaunie spēlētāji ar pārbaudes laika līgumiem.

Dārziņš podkāstā atklāja, ka "Dinamo" nevēlējās pieļaut citu KHL komandu kļūdas, tāpēc pirms treniņu uzsākšanas katram hokejistam bija jāveic Covid-19 tests, pēc kura jāsaņem negatīva atbilde.

"Daudzās komandās bija tā problēma, ka visi savācās un tad saprata, ka kādam ir [Covid-19], kādam nav. Pēc trim dienām jau padsmit cilvēkiem ir.

Mēs pirms tam jau katrs uztaisījām testu, lai uz halli tu atnāc vesels. Mūsu medpersonāls visu izstāstīja, kā rīkoties, kā uzmanīties. Hallē ir radīta droša vide. Skaidrs, ka mūs testēs vēl. Pie tā jāsāk pierast," sacīja Dārziņš.

Nākamo KHL sezonu paredzēts sākt 2. septembrī, bet maz ticams, ka tā notiks, jo Krievijā aizvien plosās Covid-19.  

Rīgas "Dinamo" Gagarina kausa izcīņai nav kvalificējusies sešus gadus pēc kārtas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu