Video ⟩ MMA cīkstonis pēc uzvarētas cīņas metas uzbrukt tiesnesim (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Piektdien Abu Dabi norisinājās "UAE Warriors 12" cīņu šovs. Plašu uzmanību piesaistījis tieši Ahmada Al Darmaki un Bogdana Kiriļenko duelis, jo tā uzvarētājs pēc cīņas uzbruka oktagona tiesnesim.

Tuvojoties pirmā raunda izskaņai, Kiriļenko un Al Darmaki cīņa bija nonākusi parterī. Kiriļenko neveiksmīgo mēģinājumu pagriezties izmantoja Al Darmaki, liekot lietā ļoti ciešu žņaugšanas paņēmienu.

Kiriļenko pasita pa oktagona grīdu, signalizējot, ka padodas, bet Al Darmaki turpināja viņu žņaugt. Tajā mirklī iejaucās tiesnesis Marks Godards, bet cīņu jau uzvarējušais sportists turpināja savu pretinieku žņaugt. Godards bija spiests ar varu no Kiriļenko kakla noraut Al Darmaki rokas.

Kad Al Darmaki pretinieku bija beidzot atlaidis vaļā, Godards devās cīkstonim aizrādīt par viņa rīcību, bet Al Darmaki tas, šķiet, ne visai gāja pie sirds.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MMA Junkie (@mmajunkiedotcom) on

Lieki teikt, ka Al Darmaki par šādu uzvedību tika diskvalificēts.

Cīkstonis par savu agresiju sociālajos tīklos izpelnījās plašu kritiku. Nosodījumu neslēpa arī ESPN žurnālists Ariels Helvani: "Labs darbs no Godarda puses. Nožēlojama uzvedība Al Darmaki izpildījumā. Pārāk ilgi tur žņaugšanas paņēmienu un pēc tam uzbrūk tiesnesim. Nepieņemami. Viņam vajadzētu saņemt diskvalifikāciju un naudas sodu." 

Šī gan nav pirmā reize, kad Godardam uzbrūk kāds cīkstonis. 2017. gadā ar tiesneša lēmumu ļoti neapmierināts bija Konors Makgregors, kurš cīņu skatījās klātienē. Daudz nedomādams, īrs metās pāri oktagona sienai, lai uzbruktu Godardam.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu