Porziņģis spēlē rezultatīvi "Mavericks" otrajā zaudējumā pēc kārtas (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Otro zaudējumu pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "burbulī" Orlando piedzīvojusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" vienība.

Agrā pirmdienas rītā Dalasas "Mavericks" ar rezultātu 115:117 (35:23, 38,37, 19:36, 23:21) piekāpās Fīniksas "Suns" basketbolistiem.

Porziņģis laukumā pavadīja 36 minūtes un 34 sekundes un guva 30 punktus (8/15 2p., 2/5 3p., 8/11 1p.), pievienojot astoņas atlēkušās bumbas, četrus bloķētus metienus, kā arī pa vienai rezultatīvai piespēlei un pārķertai bumbai. Spēli latvietis noslēdza ar lietderību -4.

"Mavericks" rindās rezultatīvākais ar 40 punktiem bija komandas līderis Luka Dončičs, kurš gūto punktu bagāžai pievienoja arī 11 rezultatīvas piespēles un astoņas bumbas zem groziem.

Dalasas rindās bez Porziņģa un Dončiča ar divciparu skaitli gūto punktu ailē izcēlās vienīgi snaiperis Sets Karijs, kura kontā 16 punkti.

Savukārt Fīniksas klubā punktu raža tika sadalīta vienlīdzīgāk - veseli pieci basketbolisti guva 10 un vairāk punktus. Rezultatīvākais "Suns" vienībā bija Devins Bukers ar 30 punktiem, 20 punktus pievienoja spānis Rikijs Rubio, bet perspektīvā centra Deandre Eitona kontā double-double - 19 punkti un 12 bumbas zem groziem.

Lai gan "Mavericks" piedzīvoja zaudējumu, Dalasas klubam oficiāli izdevās nodrošināt vietu izslēgšanas spēlēs, jo neveiksmi piedzīvoja arī Rietumu konferences astotajā vietā esošie Memfisas "Grizzlies".

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs Latvijas faniem pateicīgā laikā - otrdien, plkst. 21:30.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu