"Spartaks" nenosargā pārsvaru savā laukumā pret RFS

CopyDraugiem X Whatsapp
Jūrmalas "Spartaka" un RFS futbolisti.
Jūrmalas "Spartaka" un RFS futbolisti. Foto: https://www.facebook.com/fkspartaks/

Vietējā "Spartaka" un RFS "Optibet" futbola virslīgas cīņā Jūrmalā pirmdien viesi atspēlējās vien mača 89.minūtē, izglābjot punktu.

"Spartaks" savā laukumā spēlēja neizšķirti ar RFS - 1:1 (1:0).

Jau 11.minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Ariagners Smits, kuram tie bija trešie vārti čempionātā.

Atbildes vārti no stūra izspēles bija jāgaida 78 minūtes, kad Vitālijs Jagodinskis no gaisa ar kāju trieca bumbu vārtu kreisajā pusē, - 1:1

Pirmajā riņķī abu vienību cīņā Rīgā mājinieki bija pārāki ar 4:1.

Arī "Jelgava" mājās ar "Metta" fiksēja neizšķirtu - 2:2 (1:1).

16.minūtē viesus vadībā izvirzīja Raimonds Krollis, bet rezultātu 32.minūtē izlīdzināja Jurijs Zaharkivs. Abiem tie bija piektie vārti šosezon.

78.minūtē Andris Krušatins tomēr izvirzīja vadībā mājiniekus, taču mača kompensācijas laika pirmajā minūtē izlīdzinājumu panāca Emīls Birka.

Pirmajā aplī Rīgā ar 1:0 uzvaru svinēja "Metta".

Tāpat "Daugavpils" stadionā "Celtnieks" bija spiesta atspēlēties un spēles nogalē panāca neizšķirtu pret "Tukums 2000"/TSS - 1:1 (0:0).

Debitanti vadībā izvirzījās mača 47.minūtē, kad precīzs raidījums padevās no "Spartaka" izīrētajam Pemam Deljopam Semjuelam.

78.minūtē rezultātu izlīdzināja Marko Regža.

Pirmajā riņķī Tukumā pārāki ar 6:0 bija Daugavpils futbolisti.

Virslīgas līderpozīcijās ir "Riga", kas pēc 11 mačiem iekrājusi 30 punktus. Par diviem punktiem mazāk 12 spēlēs ir RFS, un trešo vietu ar 18 punktiem 11 dueļos iekrājis Jūrmalas "Spartaks". 15 punkti ir "Ventspilij" un "Valmierai", bet "Jelgavai" ir 14 punkti 12 spēlēs. Tālāk ar 12 punktiem 2 mačos ir "Daugavpils" un "Metta", 11 punkti desmit spēlēs ir "Liepājai", bet "Tukums 2000"/TSS ticis pie četriem punktiem 12 dueļos.

Šajā sezonā virslīgā startē desmit komandas, kas ir par vienu vairāk nekā pērn un par divām vairāk nekā aizpērn. Tāpat šosezon virslīgā leģionāru limits paaugstināts līdz astoņiem spēlētājiem. Tas nozīmē, ka laukumā vienlaicīgi jābūt vismaz trim asociācijā sagatavotiem spēlētājiem. Pērn limits bija pieci ārvalstu spēlētāji.

Tāpat kā daudzās citās valstīs pēc koronavīrusa pauzes virslīgas čempionāta reglamentā 2020.gada sezonā ir palielināts atļauto spēlētāju maiņu skaits no trim līdz piecām.

Trīs mēnešu piespiedu pauzes dēļ šosezon četru plānoto apļu vietā tiks aizvadīti trīs.

Pērn par Latvijas čempioni tika kronēta "Riga", bet savu pirmo trofeju kluba vēsturē ieguva RFS, kas uzvarēja valsts kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu