LOK centīsies rast skaidrību par Kohas sportiskajiem plāniem (11)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: https://www.instagram.com/rebeka_koha/

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Žoržs Tikmers trešdien, 5. augustā, tiksies ar Rebekas Kohas treneriem, lai rastu skaidrību par svarcēlājas sportiskajiem plāniem, vēsta LOK.

Uz tikšanos uzaicināts arī Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) vadītājs Einars Fogelis. Kā zināms, LOV finansiāli atbalsta olimpisko sporta veidu pārstāvjus. Koha ir LOV A sastāvā, saņemot 14 050 eiro atbalstu 2020. gadā. 

"Gribu skaidrību par Rebekas Kohas sportiskajiem plāniem un dalību Olimpiskajās spēlēs, tāpēc rīt, 5.augustā, uz sarunu esmu aicinājis sportistes trenerus Eduardu Andruškeviču un Viktoru Ščerbatihu, kā arī LOV vadītāju Einaru Fogeli," LOK paziņojumā citēts Tikmers.

Jau vēstīts, ka 22 gadus vecā Koha kļuvusi par musulmanieti. Latvijas sportiste šopavasar saderinājās ar Katarā dzimušo diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu. Abu attiecības sākās aptuveni pirms astoņiem mēnešiem.

2016. gada Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs Koha izcīnīja 4. vietu. Arī nākamgad Tokijā paredzētajā Olimpiādē viņa varētu būt viena no medaļu pretendentēm.

Koha ir divkārtēja Eiropas čempione svarcelšanā (2018. un 2019. gadā), pa reizei izcīnījusi arī sudraba un bronzas medaļas kontinenta meistarsacīkstēs. Savukārt pasaules čempionātos viņai ir divas bronzas godalgas.  

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu