NBA jaunā zvaigzne Viljamsons: Atkal jutos dzīvs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Zaions Viljamsons
Zaions Viljamsons Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņūorleānas "Pelicans" spožā zvaigzne Zaions Viljamsons atzinis, ka pēc pēdējā mača jūties labāk nekā iepriekš. 

"Es atkal jūtos dzīvs," ESPN žurnālistiem sacīja Viljamsons. "Mūsu komandas cīņas gars bija augstā līmenī, esmu priecīgs, ka treneris un komandas biedri man uzticējās spēles galotnē."

Kopš atgriešanās Orlando "Pelicans" spēka uzbrucējam ir bijis ierobežots spēles laiks. Basketbolists iepriekš bija pametis "burbuli" ģimenes apstākļu dēļ.

Iepriekšējās divās spēlēs Viljamsons nevarēja savai vienībai palīdzēt spēles pēdējā ceturtdaļā. Pēdējā mačā pret Memfisas "Grizzlies" viņš spēja komandai dot nepieciešamo pienesumu izšķirošajās nogrieznī, lai klubam palīdzētu izcīnīt uzvaru ar rezultātu 109:99.

"Pelicans" galvenais treneris Alvins Džentrijs un komandas medicīnas personāls bija nolēmuši, ka amerikānis šajā spēlē varēs aizvadīt 25 minūtes. Iepriekšējās divās pret Jūtas "Jazz" un Losandželosas "Clippers" Viljamsons laukumā pavadīja attiecīgi 15 un 14 minūtes.

"Es negrasos jums melot, tā ir slikta sajūta, ka ceturtajā ceturtdaļā sēdi uz soliņa un nespēj saviem komandas biedriem palīdzēt izcīnīt uzvaru," sacīja Viljamsons. "Tāpēc jūtos atkal dzīvs. Bija lieliska sajūta būt laukumā un palīdzēt komandai gūt panākumu. Visi komandas basketbolisti viens otram sniedza enerģiju."

"Viņi (treneri) lika man komandai piešķilt dzirksteli, un es to arī mēģināju darīt," izteicās viens no līgas spožākajiem jaunajiem talantiem.

Bijušais Djūkas universitātes basketbolists spēlē pret "Grizzlies" izcēlās ar 23 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un piecām rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu