"US Open" būs stingri jāievēro organizatoru izstrādātie noteikumi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Prestižā "Grand Slam" tenisa turnīra "US Open" organizatori paziņojuši par drošības pasākumiem, kas tiks ieviesti turnīra laikā. Dalībniekiem būs stingri jāievēro izstrādātie noteikumi, pretējā gadījumā viņi tiks diskvalificēti.

Turnīrā tiks izveidots tā saucamais "burbulis". Iziešana no šīs teritorijas būs stingri aizliegta. Atstāt "burbuli" varēs tikai ar sacensību galvenā ārsta vai "US Open" turnīra direktora atļauju. Noteikumu pārkāpuma gadījumā spēlētājs tiks diskvalificēts.

Tie paši noteikumi attieksies uz treneriem un spēlētāju viesiem, kuri tiks izvietoti drošības zonā.

Turnīrā neplāno piedalīties virkne pasaules vadošo tenisistu, bet Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova ir pieteikušas savu dalību. 

Pozitīva koronavīrusa Covid-19 testa gadījumā spēlētājs tiek izolēts un atcelts no dalības turnīrā. Tas pats attieksies uz pozitīvu koronavīrusa testa rezultātu trenerim vai viesim, kuri dzīvos vienās telpās ar tenisistu. Arī šajā gadījumā spēlētājs tiks atcelts no turnīra. Bet, ja treneris vai spēlētāja ģimenes loceklis/viesis, dzīvos atsevišķi, tad tenisists automātiski netiks noņemts no sacensībām.

Tajā pašā laikā vēl nav zināms, vai turnīrs tiks pārtraukts, ja tiks inficēts noteikts skaits spēlētāju. Organizatori sola rīkoties atbilstoši situācijai.

Paredzams, ka "US Open" risināsies no 31. augusta līdz 13. septembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu