"Zemgale"/LLU komandas sastāvā treniņus aizvada arī "ziemeļamerikāņi" Buncis un Krastenbergs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Renārs Krastenbergs
Renārs Krastenbergs Foto: Latvijas Hokeja federācija

Ziemeļamerikā hokeja pieredzi ieguvušie Filips Buncis un Renārs Krastenbergs jaunajai sezonai gatavojas dzimtenē, treniņus aizvadot "Optibet" virslīgas kluba (OHL) "Zemgale"/LLU sastāvā, vēsta portāls "Zemgales ziņas".

"Zemgales ziņas" vēsta, ka jau no šīs pirmdienas ledus treniņos sviedrus lej "Zemgale"/LLU un arī "Zemgale Juniors" vienības. Otrā no šīm komandām nākamsezon startēs Jaunatnes attīstības hokeja līgā (JAHL).

Ledus treniņos kopā ar "zemgaliešiem" ir arī Jelgavas hokeja skolas audzēkņi Buncis un Krastenbergs. 

Buncis pagājušo sezonu pavadīja Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) Arizonas štata universitātes komandā, bet Krastenbergs spēlēja Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) komandā Vīlingas "Nailers", lai arī iepriekš noslēdza līgumu ar Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandu Vilksbāres/Skrentonas "Penguins".

Portāls arī ziņo, ka treniņos piedalījušies bijušie "Kurbads" spēlētāji Mārtiņš Porejs, Aleksandrs Galkins un Kirils Tambijevs. Pēdējie divi jau iepriekš karjeras laikā pārstāvējuši Jelgavas komandu.

Tāpat zināms, ka nākamsezon "Optibet" hokeja līgā nebūs redzami "Zemgale"/LLU leģionāri Aleksandrs Pavļenko un Semjons Bukarevs, kuri devušies uz Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandu Ņeftekamskas "Toros". Tikmēr čehs Sebastiāns Janda karjeru nolēmis turpināt Francijas pēc spēka otrās līgas klubā "Chambery", bet lietuvietis Egidijs Binkulis atgriezies dzimtenē, lai pievienotos "Kaunas Hockey".

"Zemgalieši" pagājušajā sezonā OHL čempionātā ierindojās piektajā pozīcijā starp astoņām komandām.

Zināms, ka arī nākamsezon "Zemgale"/LLU startēs OHL čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu