Kurucam perfekta precizitāte metienos no spēles; "Nets" ielaiž 149 punktus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs aizsardzībā
Rodions Kurucs aizsardzībā Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs naktī uz ceturtdienu (pēc Latvijas laika) izcēlās ar perfektu precizitāti metienos no spēles, tomēr viņa komanda Bruklinas "Nets" cieta zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā.

"Nets" ar rezultātu 115:149 (25:34, 27:37, 25:35, 38:43) piekāpās vienai no spēcīgākajām komandām Austrumu konferencē Bostonas "Celtics".

Kopš sezonas atsākšanas "Nets" cieta otro zaudējumu četros mačos, bet "Celtics" guva otro panākumu četrās spēlēs.

Kurucs spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, kopumā laukumā pavadīja 12 minūtes un guva 9 punktus ar prefektu precizitāti metienos no spēles (2p. 1/1, 3p. 2/2).

Latvijas basketbolists realizēja 1 no 2 soda metieniem, izcīnīja 1 atlēkušo bumbu, veica 2 rezultatīvas piespēles, pārtvēra 1 bumbu, pieļāva 2 kļūdas un saņēma 3 piezīmes.

Kurucam esot laukumā, pretinieki guva par 15 punktiem vairāk nekā "Nets" komanda. Visiem Bruklinas spēlētājiem šajā mačā +/- rādītājs bija negatīvs.

"Nets" sastāvā ar 20 punktiem rezultatīvākais bija Džermaia Martins, 14 iemeta Džo Heriss, bet pa 13 pievienoja Keriss Leverts un Džanans Musa.

"Celtics" rindās 21 punktu guva Džeilens Brauns, ar 19 atzīmējās Džeisons Teitums, bet 18 pievienoja Gordons Heivords un Roberts Viljamss III.

Bostonai šajā mačā nepalīdzēja līgas zvaigzne, komandas vadošais saspēles vadītājs Kemba Vokers.

"Celtics" teicami uzbruka no tālās distances, realizējot 20 no 39 izpildītajiem trīspunktu metieniem, tikmēr "Nets" trāpīja tikai 8 no 32 trejačiem.

"Nets" ar 32 uzvarām un 36 zaudējumiem ieņem 7. vietu Austrumu konferences turnīra tabulā, bet "Celtics" ierindojas 3. pozīcijā ar bilanci 45-23.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu