Bļugers: Mēs vienkārši mazliet noņēmām kāju no gāzes pedāļa

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Teodors Bļugers naktī uz ceturtdienu guva savus pirmos vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīrā. 

Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" ar rezultātu 3:4 (2:1, 1:2, 0:1) zaudēja Monreālas "Canadiens". Kvalifikācijas kārtā, cīnoties par par iekļūšanu Stenlija kausā, sērijā līdz vienas komandas trim uzvarām "Canadiens" izvirzījusies 2-1 vadībā.

"Es domāju, ka mēs vienkārši mazliet noņēmām kāju no gāzes pedāļa," pēc spēles sacīja Bļugers. "Tad impulsi mainījās. Viņi spēja gūt šos divus vārtus. Vienkārši nevarējām atrast ceļu atpakaļ, nevarējām atrast veidu, kā ierāpties spēlē atpakaļ."

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 12 minūtes un 57 sekundes (5:17 skaitliskajā mazākumā), guva vārtus, izpildīja divus metienus, vienu reizi pielietoja spēka paņēmienu, uzvarēja 9 no 17 iemetieniem un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. 

"Grūti precīzi noteikt vienu lietu, kas izšķīra spēles likteni. Es domāju, ka mēs vienkārši nepietiekami labi aizsargājāmies," piebilda Bļugers.

Bļugeram šī bija ceturtā spēle karjerā NHL "play-off" turnīrā un pirmo reizi viņš izcēlās ar vārtu guvumu.

"Es sagaidu daudz neatlaidības," sacīja "Penguins" treneris Maiks Salivans. "Jūsu mugura ir pret sienu. Jums ir jāuzvar. Ir jāuzvar vai jādodas mājās. Mūsu puiši saprot, kas ir likts uz spēles. Mēs šādā situācijā esam bijuši jau iepriekš. Mums vienkārši jāspēlē sava labākā spēle."

Nākamo spēli, kas "Penguins" zaudējuma gadījumā var kļūt par pēdējo, abas komandas aizvadīs piektdien, bet dienu iepriekš Elvja Merzļikina un Matīsa Kivelnieka pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" spēkosies ar Toronto "Maple Leafs".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu