Pļaviņam un Samoilovam būs citi pārinieki Latvijas čempionāta posmā Daugavpilī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Pļaviņš
Mārtiņš Pļaviņš Foto: Vadims Morozovs

"ERGO Open 2020" Latvijas čempionāta posma debijā Daugavpilī Mārtiņš Pļaviņš spēlēs kopā ar Matīsu Gabdulļinu, bet Aleksandrs Samoilovs - ar Artūru Rinkeviču, ceturtdien ziņo Latvijas Volejbola federācija (LVF).

Daugavpils posmu izlaidīs Pļaviņa pastāvīgais pārinieks Edgars Točs un Samoilova pārinieks Jānis Šmēdiņš.

Daugavpils smiltīs būs arī Londonas olimpisko spēļu dalībnieks Ruslans Sorokins, kurš ilgāku laiku Latvijas čempionātā nav spēlējis un šoreiz nolēmis izmēģināt spēkus kopā ar Uģi Puķīti. Šim duetam organizatori piešķīruši speciālo ielūgumu.

Sieviešu turnīrā bez Eiropas čempionēm Tīnas Lauras Graudiņas un Daugavpils turnīra vēstneses Anastasijas Kravčenokas, kuras uzvarējušas abos sezonas pirmajos posmos, dalībnieču vidū būs arī tikko Igaunijā Latvijas izlases sastāvā zāles volejbolā pa spēlei aizvadījušās - 2009.gada Eiropas čempione pārī ar Ingunu Minusu Inese Jursone un Liene Šimkuse, kurām arī ticis speciālais ielūgums.

"ERGO Open 2020" Latvijas čempionāta posms Stropu ezera pludmalē Daugavpilī norisināsies no 7. līdz 9.augustam.

Vīru turnīrā līdz šim aizvadīti jau trīs posmi. Ventspilī un Jūrmalā par uzvarētājiem tika kronēti A.Samoilovs un J.Šmēdiņš, bet līdz šim naudīgākajās šīs vasaras sacensībās "ERGO Open Saulkrastu Kokteilī" triumfēja viņu principiālie pretinieki Pļaviņš un Točs.

7.augustā no plkst.16 norisināsies kvalifikācijas turnīrs vīriešu duetiem, bet 8. un 9.augustā Daugavpilī tiks sadalītas godalgotās vietas vīriešu un sieviešu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu