Merzļikins nāk uz maiņu un palīdz "Blue Jackets" izcīnīt ļoti svarīgu uzvaru (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AFP / Scanpix

Elvis Merzļikins, nākot uz maiņu, palīdzēja "Blue Jackets" tikt pie ļoti svarīga panākuma Nacionālās hokeja līgas (NHL) kvalifikācijas kārtā.

"Blue Jackets" kvalifikācijas kārtas trešajā mačā pagarinājumā ar rezultātu 4:3 (0:1, 1:2, 1:0, 1:0) uzveica Toronto "Maple Leafs".

Spēli Kolumbusas vārtos sāka soms Jonass Korpisalo, bet otrā perioda vidū viņš ripu no vārtiem ķeksēja ārā jau trešo reizi, atvairot 12 no 15 Toronto metieniem. "Blue Jackets" treneris Džons Tortorella bija redzējis pietiekami un deva iespēju Elvim Merzļikinam.

Šāds gājiens no trenera puses atmaksājās, jo "Blue Jackets" ne tikai spēja atspēlēties, bet atlikušā mača gaitā vārtus vairāk nezaudēja. Merzļikins uz ledus pavadīja kopumā 49 minūtes un 35 sekundes, atvairot katru no 21 pa viņa vārtiem raidītās ripas.

Kolumbusas labā ar "hat-trick" jeb trim gūtiem vārtiem izcēlās Pjērs Luks Dubuā, kurš papildlaikā Toronto vārtos raidīja arī spēles uzvaras ripu. Vēl "Blue Jackets" rindās vārtus guva Sets Džounss.

Toronto rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Kodijs Sīsī, Vilijams Nīlanders un Nikolass Robertsons.

"Blue Jackets" kvalifikācijas sērijā līdz trim uzvarām ir izvirzījusies vadībā ar 2:1 un nākamo maču aizvadīs jau naktī uz piektdienu, plkst.3 pēc Latvijas laika.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu