Serēna Viljamsa plāno piedalīties "US Open" un "French Open"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Serēna Viljamsa
Serēna Viljamsa Foto: EPA/Scanpix

Titulētā ASV tenisiste Serēna Viljamsa apstiprinājusi dalību augusta beigās gaidāmajā "US Open" turnīrā, kā arī norādīja, ka būs gatava doties uz Eiropu, lai cīnītos arī Francijas atklātajā čempionātā.

"Redzu sevi turnīrā, ja vien tas tiešām notiks," pauda 23 "Grand Slam" titulu īpašniece, kura pirmdien Kentukī plāno aizvadīt savu pirmo WTA turnīru pēc sešu mēnešu pārtraukuma.

Pēc ASV atklātā čempionāta Viljamsa plāno doties uz Franciju, lai spēlētu arī "French Open", kas plānots no 27.septembra līdz 10.oktobrim.

Tikmēr zināms, ka prestižajā turnīrā ASV nespēlēs pasaules pirmā rakete no Austrālijas Ešlija Bārtija un arī titulētais spānis Rafaels Nadals.

"US Open" noritēs jau iepriekš iepazītā "burbuļa" formātā. Proti, organizatori visu infrastruktūru būs pakārtojuši tā, lai sacensību norises vietai varētu piekļūt tikai akreditētas personas. Tāpat "US Open" noritēs pēc iepriekš izstrādāta sanitārā protokola, līdzīgi kā tas ir NBA čempionātā Orlando.

Vairums spēlētāju dalību "US Open" atsaukuši tāpēc, lai, atgriežoties Eiropā, vairāku dienu garumā nebūtu jāievēro karantīna.

Sieviešu turnīrā piedalīsies arī abas vadošās Latvijas tenisistes Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko.

Pērn finālā kanādiete Bjanka Andresku ar 6-3, 7-5 uzvarēja Viljamsu.

"US Open" notiks no 31.augusta līdz 12.septembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu