Porziņģim un Dončičam vajadzētu būt ierindā spēlē pret Portlendu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Komandas līderiem Kristapam Porziņģim un Lukam Dončičam vajadzētu būt ierindā nākamajā spēlē Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā pret Portlendas "Trail Blazers", vēstīts Dalasas "Mavericks" kluba mājaslapā.

Porziņģis, Dončičs un starta piecnieka uzbrucējs Dorians Finnijs-Smits pirmdien nepiedalījās spēlē, kurā "Mavericks" ar rezultātu 122:114 pārspēja Jūtas "Jazz".

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs naktī uz trešdienu (sākums plkst. 1.30 pēc Latvijas laika), tiekoties ar "Trail Blazers" komandu.

Dalasas vienībai būs jāaizvada otrā spēle divās dienās, līdz ar to mačā pret "Jazz" tika iedota atpūta Porziņģim, Dončičam un Finnijam-Smitam.

Dončičs divreiz šosezon sastiepis labo potīti, Porziņģim jāsaudzē kreisais ceļgals, kas tika traumēts 2018. gadā, bet Finnijam-Smitam ir problēmas ar gurnu.

"Mavericks" vēsta, ka šiem trim spēlētājiem atpūta bija vajadzīga, jo viņiem ir liels spēles laiks sezonas turpinājumā pēc pārtraukuma.

NBA "burbulī" pirmajās piecās spēlēs Dončičs vidēji laukumā pavadīja 40,2 minūtes, bet Porziņģis un Finnijs-Smits katrs spēlēja 36,2 minūtes.

Šī gan ir vienīgā reize NBA "burbulī", kad "Mavericks" jāaizvada divas spēles divās dienās.

"Mavericks" ar 43 uzvarām un 30 zaudējumiem ieņem 7. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā. Dalasas vienība jau garantējusi vietu "play-off".

Savukārt "Trail Blazers" ar bilanci 33-39 ierindojas 9. pozīcijā Rietumos, saglabājot izredzes kvalificēties "play-off".

Kopš sezona ir atsākusies, "Mavericks" izcīnījusi 3 uzvaras un cietusi 3 zaudējumus, bet "Trail Blazers" bilance šajā nogrieznī ir 4-2.

"Mavericks" atlikušas vēl divas spēles NBA regulārajā čempionātā. Līdz "play-off" jātiekas ar "Trail Blazers" un Fīniksas "Suns".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu