LFF izteikusi FIFA gatavību uzņemt futbola pasākumus Latvijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Vadims Ļašenko
Vadims Ļašenko Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas Futbola federācijas (LFF) izteikusi Starptautiskajai Futbola federāciju asociācijai (FIFA) gatavību uzņemt futbola pasākumus Latvijā.

LFF informē, ka organizācijas prezidents Vadims Ļašenko kopā ar vēl sešu nacionālo asociāciju vadītājiem otrdien piedalījās tiešsaistes videokonferencē ar FIFA prezidentu Džanni Infantīno.

Sarunas gaitā tika pārrunātas Covid-19 pandēmijas sekas un ietekme uz futbola norisi visos līmeņos un iztirzāti jautājumi par katrai federācijai aktuālo pašmāju saimniecībās. Tāpat federāciju pārstāvji aktualizēja no sava skatu punkta svarīgos futbola attīstības aspektus, pie kā turpināt strādāt.

Ļašenko informēja FIFA prezidentu par to, ka pateicīgā veselības situācija Latvijā un LFF darbības ļāvušas pabeigt telpu futbola čempionāta norisi, atsākt pieaugušo, jauniešu un bērnu sacensības, kā arī veiksmīgi nodrošināt visu sanitāro prasību ievērošanu. 

"Uz visā pasaulē notiekošā fona Latvija var nodrošināt diezgan unikālas iespējas pulcēties ārpus telpām līdz pat trim tūkstošiem cilvēku, tāpēc LFF vārdā uzsvēru, ka vajadzības gadījumā Latvija ir gatava droši uzņemt neitrālu spēļu norisi vai kādas konferences," LFF citē Ļašenko teikto.

Sarunā piedalījās arī Lietuvas, Igaunijas, Izraēlas, Rumānijas, Slovākijas un Polijas futbola federāciju vadītāji, kā arī UEFA pārstāvji. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu