Tambijeva vadītās komandas hokejists: Tādas slodzes nebija pat KHL treniņos

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Leonīds Tambijevs vada Novokuzņeckas "Metallurg" komandu.
Leonīds Tambijevs vada Novokuzņeckas "Metallurg" komandu. Foto: https://www.instagram.com/metallurgnk/

Latvijas trenera Leonīda Tambijeva vadītās Krievijas Augstākās līgas (VHL) komandas Novokuzņeckas "Metallurg" uzbrucējs Aleksandrs Loktjevs ir pārsteigts par smagajiem pirmssezonas treniņiem, kas pat pārspēj Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu sagatavošanās posmā veicamo darba apjomu.

Tambijevs par "Metallurg" galveno treneri tika apstiprināts maija beigās, bet drīz pēc tam līgumu ar komandu parakstīja arī uzbrucējs Edgars Kulda.

Pašlaik "Metallurg" komanda aktīvi gatavojas gaidāmajai KHL sezonai, aizvadot smagus fiziskos treniņus.

23 gadus vecais uzbrucējs Loktjevs, kurš iepriekš spēlēja KHL kluba Novosibirskas "Sibirj" sistēmā, uzskata Tambijeva vadītos treniņus par smagākajiem savā karjerā.

"Slodze treniņos ir ļoti liela, nav pat laika domāt par kaut ko citu. Pēc tādas treniņnometnes ir jāuzvar VHL, izcīnot Petrova kausu. Ar tādu gatavošanos, treneru korpusa prasībām un ikdienas progresu - citu iespēju nemaz nav.

Treneris Tambijevs katru vingrinājumu liek izpildīt bez taupīšanās, ar maksimālu atdevi," pastāstīja hokejists.

Pagājušajā sezonā "Metallurg" VHL čempionātā 54 spēlēs izcīnīja 25 uzvaras, otrās konferences turnīra tabulā ierindojoties 9. vietā. Abu konferenču spēcīgākās astoņas komandas kvalificējas izslēgšanas spēlēm. 

"Mettalurg" KHL čempionātā spēlēja no 2008. līdz 2017. gadam, taču ne reizi nespēja kvalificēties Gagarina kausa izcīņai. 

Komandai dots uzdevums trīs gadu laikā atgriezties KHL.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu