Rīgas "Dinamo", visticamāk, Somijā aizvadīs četras pārbaudes spēles

CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra.
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo", visticamāk, Somijā aizvadīs četras pārbaudes spēles pret vietējām komandām, ceturtdien sarunā ar TVNET pauda vienības galvenais treneris Pēteris Skudra.

Līdz pat 12.augusta pēcpusdienai Rīgas "Dinamo" mājaslapā bija atrodama informācija tikai par vienu pārbaudes spēli, kas notiks 27.augustā Somijas pilsētā Vantā pret vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit".

Tās pašas dienas pēcpusdienā Rīgas "Dinamo" paziņoja, ka Somijā pārbaudes spēles aizvadīs arī pret divām otrās līgas komandām.

24.augustā "Dinamo" spēkosies pret Imatras "Kettera", bet dienu vēlāk cīnīsies pret Joensū "Kiekko-Pojat". Šīs komandas iepriekšējā sezonā "Mestis" līgā ieņēma attiecīgi pirmo un trešo vietu.

"Dinamo" galvenais treneris Skudra ceturtdien sarunā ar TVNET atklāja, ka strādā pie tā, lai Somijā aizvadītu kopumā četrus pārbaudes mačus. Arī ceturtajā spēlē pretiniekos būšot kāda vietējā somu komanda.

Tiekot domāts arī par spēku pārbaudi pret kādu no "Optibet" virslīgas komandām, bet šī iecere vēl pagaidām nav ieguvusi reālas aprises.

Plašāku interviju ar Pēteri Skudru par drīzumā gaidāmajiem papildinājumiem, situāciju ar Mārtiņu Karsumu, Oskaru Cibuļski un Edgaru Siksnu, kā arī komandā pulcēto hokejistu atalgojuma amplitūdu TVNET varēsiet lasīt jau piektdien.

KHL jaunās sezonas sākums plānots 2.septembrī. Pirmo spēli jaunajā sezonā "Dinamo" aizvadīs 3.septembrī ar spēli pret Nursultanas "Baris", ievadot četru mājas maču sēriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu