Basketbola kluba "Liepāja" sastāvam pievienojas talantīgais Šnipke

CopyDraugiem X Whatsapp
Andrians Šnipke.
Andrians Šnipke. Foto: facebook.com

Basketbola klubs "Liepāja" pastiprinājis sastāvu ar Adrianu Šnipki, ceturtdien ziņo kluba tīmekļa vietne.

Vieglais uzbrucējs Šnipke iepriekšējo sezonu aizvadīja citā "Pafbet" Latvijas - Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) komandā "Latvijas Universitāte", vidēji mačā spēlējot 12,6 minūtes, kuru laikā gūts 4,1 punkts, izcīnītas 2,2 atlēkušās bumbas un 0.8 reizes rezultatīvi piespēlēts.

"Esmu ļoti priecīgs, ka savu svarīgāko basketbola karjeras posmu varēšu pavadīt tieši "Liepājas" basketbola komandā. Komandas sastāvs ir jauns un enerģisks. Centīšos sevi parādīt no labākās puses," par pievienošanos komandai saka basketbolists.

"Ar Šnipki mūsu ceļi ir krustojušies jau kopš U-14 izlases laikiem. Esam izēduši kopā "pudu sāls"," jaunieguvumu komentē vienības treneris Artūrs Visockis-Rubenis.

"Ļoti ceru, ka Liepāja būs vieta, kur viņš varēs pierādīt, ka sekmīgi spēj pāriet no jauniešu basketbola uz profesionālo. Ja būs pašatdeve un mērķtiecīgs darbs, ticu, ka tas izdosies."

"Liepājai" līgumi uz nākamo sezonu ir arī Robertam Krastiņam, Guntim Sīpoliņam, Renāram Birkānam, Dāvim Gekam, Iļjam Gromovam, Robertam Bērziņam un Valteram Vuciņam, bet Visockim - Rubenim asistēs Krists Pīternieks.

2019./2020.gada sezonā "Liepāja" ar trim uzvarām 23 mačos ieņēma pēdējo 14.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu