Kurucam rezultatīvs sniegums "Nets" zaudējumā mača galotnē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs (no labās).
Rodions Kurucs (no labās). Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvietis Rodions Kurucs piektdienas rītā pēc Latvijas laika notikušajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā parādīja daudzpusīgu un rezultatīvu sniegumu, bet viņa pārstāvētā Bruklinas "Nets" galotnē zaudēja.

"Nets" komanda savā regulārās sezonas pēdējā mačā ar rezultātu 133:134 (31:31, 36:42, 37:24, 29:37) zaudēja Portlendas "Trail Blazers".

Kurucs šoreiz laukumā pavadīja 22 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā guva astoņus punktus. Viņš realizēja divus no trim izpildītajiem divpunktu, vienu no diviem trīspunktu metieniem, kā arī vienu no diviem soda metieniem.

Vēl latvietis izcīnīja arī piecas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, bloķēja vienu metienu, pieļāva vienu kļūdu, kā arī viņa +/- rādītājs bija +4.

Bruklinas komandā rezultatīvākais ar 37 gūtiem punktiem bija Keriss Leverts, bet "Trail Blazers" līderis Damjens Lilards šoreiz guva 42 punktus.

Kurucs kopā ar Bruklinas "Nets" vienību izslēgšanas mačos cīnīsies pret pagājušās sezonas NBA čempionvienību Toronto "Raptors".

Pirmā spēle šajā sērijā gaidāma jau pirmdien plkst.23 vakarā pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu