Apskatnieks: Krištianu Ronaldu ticis piedāvāts arī Mesi pārstāvētajai "Barcelona" (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu
Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX/ TVNET kolāža

Turīnas "Juventus" aktīvi meklē jaunu darba vietu portugāļu superzvaigznei Krištianu Ronaldu. Slavenais futbolists ir piedāvāts arī Spānijas futbola gigantam "Barcelona", kur spēlē Ronaldu lielākais konkurents Lionels Mesi, vēsta BBC.

Šī gada laikā ir bijušas pietiekami daudz spekulācijas par to, ka "Barcelona" varētu pamest viņu lielākā zvaigzne Lionels Mesi. Pastāv iespēja, ka argentīnietis varētu apvienot spēkus ar nevienu citu kā Krištianu Ronaldu, jo "Juventus" vadība vēlas atrast veterānam jaunu mājvietu.

Sarunā ar BBC radio spāņu futbola eksperts Džilems Baloge ir atklājis, ka "Juventus" vadība vēlas tikt vaļā no Ronaldu algas, kas sastāda 23 miljonus eiro. Iepriekš izskanēja informācija, ka Ronaldu varētu pievienoties Parīzes superklubam "Saint-Germain".

"Iemesls, kāpēc PSG vārds ir bijis savienots ar Ronaldu nav tāpēc, ka PSG viņu ļoti gribētu, bet gan tāpēc, ka Horhem Mendesam ir dots uzdevums atrast Ronaldu jaunu komandu. Pēdējo sešu mēnešu laikā mēs šo jau esam redzējuši. Ronaldu vārds tika minēts arī Madrides "Real" sakarā," skaidroja Baloge.

Tāpat apskatnieks uzsver, ka jauna mājvieta Ronaldu tiekot meklēta ļoti aktīvi: "Nav nekādu izredžu, ka viņš varētu atgriezties [Madrides "Real"]. Ir bijušas runas par MLS, jo "Juventus" patiešām vēlas tikt vaļā no tās algas. Tas ir tieši tik drastiski. Viņš tiek piedāvāts visiem, tai skaitā arī "Barcelona"."

"Ar tādu algu, ko viņš [Ronaldu] saņem, "Juventus" būs grūti viņam atrast jaunu mājvietu, jo, kurš gan gribēs maksāt tādu naudu," skarbs izteikumos bija apskatnieks.

Lai gan Ronaldu "Juventus" arī šajā sezonā palīdzēja "Juventus" triumfēt Itālijas "A sērijā", UEFA čempionu līgas astotdaļfinālā tika piedzīvots fiasko sērijā pret Lionas "Olympique". Otrajā mačā Ronaldu izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, bet ar to nepietika, lai Turīnas klubs tiktu tālāk.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu