Nevienā no Latvijas futbola klubiem, kas startēs Eirokausos, nav konstatēta Covid-19 klātbūtne

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Riga FC" futbolisti
"Riga FC" futbolisti Foto: Zigismunds Zālmanis, "Riga FC"

Nevienā no Latvijas futbola klubiem, kas drīzumā plāno piedalīties Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Čempionu un arī Eiropas līgas kvalifikācijas turnīros, nav konstatēta Covid-19 klātbūtne, sestdien vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

LFF ieraksts "Twitter" liecina, ka Covid-19 testi bijuši negatīvi ne vien četros Latvijas klubos ("Riga", RFS, "Valmiera", "Ventspils"), bet arī pārbaudēs, ko nodeva tiesneši, kuri saņēmuši nozīmējumus uz Eirokausu mačiem.

UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā piedalīsies Latvijas čempione "Riga", bet Eiropas līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā spēkosies "Valmiera", vicečempione RFS un arī "Ventspils".

"Riga" būs jādodas uz Izraēlu, kur nākamajā trešdienā "Bloomfield" stadionā Telavivā paredzēta spēle ar vietējo "Maccabi". Spēles uzvarētāja cīņu par iekļūšanu grupu turnīrā turpinās otrajā kvalifikācijas kārtā.

Tikmēr pārējie trīs Latvijas klubi savas spēles aizvadīs 27.augustā. 

RFS viesosies pie Serbijas vienības Belgradas "Partizan", kas ir otrā panākumiem bagātākā komanda šajā valstī.

"Valmierai" būs jāspēkojas ar Poznaņas "Lech" no Polijas, savukārt "Ventspils" tiksies ar turnīra debitanti Tiraspoles "Dinamo-Auto" no Moldovas.

Lai sasniegtu abu čempionātu grupu turnīru Latvijas komandām būs jāpārvar četras kvalifikācijas kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu