"Heat" iemet 18 tālmetienus un sērijā attālinās no "Pacers"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Maiami "Heat" basketbolisti
Maiami "Heat" basketbolisti Foto: Reuters/ScanPix

Maiami "Heat" ceturtdien svinēja uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra otrajā spēlē, sērijā pret Indiānas "Pacers" panākot 2-0.

"Heat" svinēja uzvaru ar rezultātu 109:100 (22:24, 29:22, 37:31, 21:23).

"Heat" šajā mačā realizēja 18 no izpildītajiem 35 tālmetieniem (51,4%), vislielāko artavu ieguldot Dankanam Robinsonam, kurš ar iemestiem septiņiem no astoņiem trejačiem atkārtoja Maiami vienības rekordu izslēgšanas turnīrā.

Robinsons ar 24 punktiem bija rezultatīvākais "Heat" rindās.

Vēl četri "Heat" basketbolisti realizēja vismaz divus "trejačus" katrs, tai skaitā arī Gorans Dragičs, kurš guva 20 punktus, un Džimijs Batlers, kura kontā 18 punkti, septiņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles.

"Pacers" komandā ar 22 punktiem atzīmējās Viktors Oladipo, kuram arī sešas kļūdas. Tikmēr "Pacers" Orlando "burbuļa" zvaigzne Entonijs Vorens netrāpīja nevienu no pieciem tālmetieniem un samierinājās ar 14 punktiem.

Austrumu konferences ceturtdaļfināla trešā spēle notiks sestdien.

 NBA sezona ar 16 komandu dalību turpinās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando. NBA vienības pirms izslēgšanas spēlēm aizvadīja astoņus mačus, lai noskaidrotu galīgo vietu sadalījumu pirms izslēgšanas spēļu sākuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu