Medijs: Mesi jaunajam "Barcelona" trenerim paziņojis, ka gatavojas pamest klubu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AP/Scanpix

Pēdējā laikā arvien biežāk ārzemju medijos parādās runas par to, ka Lionels Mesi varētu pamest savu ilggadējo klubu FC "Barcelona". Sarunā ar kluba jauno galveno treneri Ronaldu Kūmanu šādu nostāju paudis arī pats futbolists, vēsta spāņu radio "RAC1".

Ārzemju mediji par Mesi vēlmi šķirties no "Barcelona" ziņo jau kopš Katalonijas kluba apkaunojošā zaudējuma UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā pret Minhenes "Bayern" (2:8).

Pavisam nesen "Barcelona" jaunā stūrmaņa amatā tika apstiprināts bijušais kluba spēlētājs, nīderlandietis Ronaldu Kūmans. Tāpat atlaists tika arī sporta direktors Ēriks Abidals.

Minētais spāņu radio vēsta, ka Mesi speciāli pārtraucis savu vasaras atvaļinājumu, lai tiktos ar Kūmanu un izrunātu savu nākotni. Par nelaimi "Barcelona" faniem, Argentīnas spīdeklis esot noskaņots par labu kluba maiņai un Kūmanam esot atklājis, ka sevi redz "drīzāk dodamies prom uz citu klubu, nekā paliekam [Barselonā]".

Jāatazīmē, ka nākamā sezona Mesi līgumā ir pēdējā, kas nozīmē, ka "Barcelona" vairs nav atlicis daudz laika, lai par argentīnieša aiziešanu saņemtu jebkādu kompensāciju.

Kluba prezidents Džoseps Bartomeu nesen gan nāca klajā ar septiņiem uzvārdiem, kuri "Barcelona" sastāvā ir neaizskarami. Starp tiem, protams, bija arī Mesi.

Kā viena no galvenajām pretendentēm uz Mesi pakalpojumiem ir Mančestras "City", kuru trenē neviens cits kā Peps Gvardiola. Tieši spāņu speciālista vadībā "Barcelona" ar Mesi sastāvā aizvadīja šī gadsimta, iespējams, labākās sezonas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu