Neimars tviterī apsveic nepareizo komandu ar uzvaru UEFA Čempionu līgā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: SIPA/Scanpix

Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars mikroblogošanas vietnē "Twitter" apsveikumu ar triumfu UEFA Čempionu līgā adresējis nepareizajai komandai, vēsta portāls "Goal".

Francijas klubs Parīzes "Saint-Germain" (PSG) svētdien UEFA Čempionu līgas finālā ar rezultātu 0:1 zaudēja Vācijas komandai Minhenes "Bayern". 

Neimars pēc spēles izplūda asarās, pārdzīvojot zaudējumu. Vēlāk apsveikumu pretiniekiem viņš nejauši adresēja citai komandai.

"Zaudējums ir daļa no sporta. Mēs izmēģinājām visu, mēs cīnījāmies līdz beigām. Paldies jums katram par atbalstu un līdzi jušanu. Apsveicu "Bayer"," rakstīja Neimars.

Nejauši izlaižot n burtu Minhenes kluba nosaukumā, iznāk, ka Neimars apsveicis ar uzvaru citu Vācijas klubu - Leverkūzenes "Bayer".

"Paldies, Neimar! Mums gan nav skaidrs, kāpēc tu mūs apsveic, jo esam atvaļinājumā un spēlējam FIFA, bet paldies," vēstīts "Bayer" kluba "Twitter" kontā.

Leverkūzenes "Bayer 04" komanda šosezon Vācijas bundeslīgā ieguva 5. vietu.

UEFA Čempionu līgas finālu "Bayer 04" sasniegusi vienu reizi - 2002. gadā, kad ar 1:2 nācās atzīt Spānijas kluba Madrides "Real" pārākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu