Sprinta karalis Bolts paškarantīnā pēc pozitīva Covid-19 testa

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Useins Bolts
Useins Bolts Foto: AFP/SCANPIX

Sprinta leģenda Useins Bolts atrodas paškarantīnā pēc Covid-19 testa veikšanas, ziņojot, ka Covid-19 analīzes ir bijušas pozitīvas, pirmdien paziņoja pats sportists savā "Twitter" vietnē.

Jamaikietis "Twitter" vietnē ievietotajā video saka, ka viņam nav slimības simptomu, taču mudināja draugus, ar kuriem viņš ir kontaktējies, veikt piesardzības pasākumus.

"Šajā nedēļas nogalē tāpat kā visi citi es pārbaudīju ierakstus sociālajos medijos un tur ieraudzīju, ka esmu Covid-19 pozitīvs," raksta Bolts.

"Sestdien veicu pārbaudi, lai aizbrauktu no Jamaikas, jo man ir darbs," viņš teica, lai gan neapstiprināja, ka ir saņēmis rezultātus. "Es cenšos būt atbildīgs, tāpēc turpināšu palikt drošībā."

"Turklāt man nav simptomu, es esmu karantīnā un gaidu analīžu apstiprinājumu, lai redzētu, kāds ir protokols un kā man jārīkojas karantīnā saskaņā ar Veselības ministriju," viņš skaidro.

"Līdz tam es piezvanīšu saviem draugiem, kuri ir sazinājušies ar mani, un pateikšu viņiem, lai viņi būtu drošībā, karantīnā un neuztrauktos," sacīja Bolts, kuram piektdien apritēja 34 gadi.

Astoņkārtējais olimpiskais čempions, kuram pieder pasaules rekordi 100 un 200 metru skrējienā, pēdējoreiz starptautiskās sacensībās sacentās 2017.gada pasaules čempionātā Londonā.

Viņš un viņa ilggadējā draudzene Kasija Beneta maijā sagaidīja meitas piedzimšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu