Noskaties: Bertāna spilgtākās epizodes "Wizards" sastāvā

CopyDraugiem X Whatsapp

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" sociālo tīklu kontos otrdien, 25. augustā, tika publicēts video ar "Latvijas lāzera" jeb Dāvja Bertāna šīs sezonas spilgtākajām epizodēm.

"Wizards" sastāvā Bertāns šosezon aizvadīja 54 spēles, vidēji mačā viņā laukumā pavadīja 29,3 minūtes, guva 15,4 punktus, sakrāja 4,5 atlēkušās bumbas un 1,7 reizes rezultatīvi piespēlēja.

Rūjienietis tālmetienus realizēja ar 42,4% precizitāti un bija viens no līgas labākajiem snaiperiem. Bertānam aizvadītā sezona bija līdz šim labākā viņa NBA karjerā, kuras laikā viņš vidēji guvis 8,0 punktus.

Paredzams, ka viņa atalgojums nākamajā līgumā būs jau krietni lielāks nekā līdz šim. Pirms aizmainīšanas uz "Wizards" latvietim bija divu gadu līgums ar Sanantonio "Spurs" par kopējo summu 14,5 miljoni ASV dolāru (12,9 miljoni eiro).

Pēc šīs sezonas Bertāns kļūs par brīvo aģentu, līdz ar to viņš varēs izskatīt citu klubu piedāvājumus. "Wizards" ģenerālmenedžeris Tomijs Šepards norādījis, ka līguma pagarināšana ar Latvijas basketbolistu būs ASV galvaspilsētas kluba prioritāte starpsezonā.

NBA brīvo aģentu tirgus atvērsies 18.oktobrī, taču pirmajā nedēļā jeb no 19. līdz 23.oktobrim oficiālas vienošanās nevarēs slēgt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu