Luka Dončičs sagrāvi pret "Clippers" komentē divos vārdos (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: EPA/Scanpix

Dalasas "Mavericks" komandas līderis Luka Dončičs sagrāvi Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu mačā pret Losandželosas "Clippers" komentēja divos vārdos. 

"Mavericks" basketbolisti Orlando "burbulī" ar 111:154 piekāpās Losandželosas "Clippers", Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz vienas komandas četrām uzvārām nonākot iedzinējos ar 2-3. 

Lai sasniegtu otro kārtu jeb Rietumu konferences pusfinālu, "Mavericks" komandai jāizcīna divas uzvaras pēc kārtas. Pretējā gadījumā sezona būs beigusies. 

Dončičs, kurš guva 22 punktus un savāca astoņas atlēkušās bumbas, spēli savā "Twitter" kontā komentēja: "Mēs atgriezīsimies," viņš rakstīja. 

Slovēnijas basketbola zvaigzne aizvien nav pilnībā atguvies no trešajā mačā gūtā potītes savainojuma. Vienā no spēles epizodēm viņam tīšām uz traumēto potīti uzkāpa Markuss Moriss. Iespējams, par šo rīcību sekos sankcijas no līgas. 

Pagaidām nav skaidrības, vai Kristaps Porziņģis varēs piedalīties sērijas sestajā mačā, kas var būt arī noslēdzošais. Šī spēle paredzēta 28. augustā. Labā ceļgala sāpju dēļ viņš izlaidis jau divas spēles pēc kārtas. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu