NBA atliek trīs spēles pēc "Bucks" lēmuma par boikotu (2)

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) ir paziņojusi par triju izslēgšanas spēļu, kuras bija paredzētas trešdien, atlikšanu pēc tam, kad NBA vienība Milvoki "Bucks" trešdien nolēma boikotēt "play-off" piekto spēli, paužot neapmierinātību ar rasu nevienlīdzības situāciju ASV.

"Bucks" pieņēma šo lēmumu neilgi pirms paredzētās spēles pret Orlando "Magic". Tas notika dažas dienas pēc tam, kad policija Viskonsinas štata Kenošas pilsētā smagi sašāva afroamerikāni Džeikobu Bleiku, kurš gūto muguras ievainojumu dēļ, visticamāk, visu atlikušo dzīvi būs paralizēts.

Milvoki "Bucks" komanda ir tieši no Viskonsinas štata. 

NBA paziņoja, ka tiks atliktas trīs spēles, kuras bija paredzētas trešdienas vakarā - Milvoki "Bucks" pret Orlando "Magic", Hjūstonas "Rockets" pret Oklahomasitijas "Thunder", un Losandželosas "Lakers" pret Portlendas "Trail Blazers".

Vēl pirms tam vairāki Ziemeļamerikas mediji ziņoja, ka Toronto "Raptors" un Bostonas "Celtics" spēlētāji tikušies, lai vienotos par iespējamu spēles boikotu. "Raptors" un "Celtics" komandu spēle ieplānota ceturtdien.

NBA sezona turpinās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu