Par sportista karjeras beigām paziņo tenisa vēsturē veiksmīgākais dubultspēļu pāris

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Par sportista karjeras beigām vienlaicīgi paziņojuši ASV tenisisti dvīņubrāļi Bobs un Maiks Braieni, trešdien ziņoja laikraksts "The New York Times".

Dvīņi Bobs un Maiks Braiens, kas tenisa vēsturē iegājuši kā veiksmīgākā vīriešu dubultspēļu komanda, dodas pensijā 42 gadu vecumā.

"Mēs vienkārši jūtam, ka tas ir īstais brīdis," teica Maiks Braiens, vecākais no dvīņiem, kurš ir divas minūtes vecāks par Bobu. "Šajā vecumā ir nepieciešams tik daudz darba, lai kortā sacenstos. Mēs joprojām mīlam spēlēt, bet mums nepatīk gatavot mūsu ķermeņus, lai dotos kortos. Atjaunošanās ir grūtāka. Mēs joprojām jūtamies konkurētspējīgi šogad, tāpat kā pērn un aizpērn. Mēs vēlamies aiziet tieši tagad, kad mēs vēl labi spēlējam tenisu."

Brāļi Braieni 22 gadu profesionālās karjeras laikā kopā izcīnīja 16 "Grand Slam" titulus 30 finālos un uzvarēja 119 Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) tūres turnīros. Viņi kopā ieņēma pirmo vietu pasaules dubultspēļu rangā 438 nedēļas un desmit sezonas pabeidza kā pasaules labākais duets.

Nākamā sekmīgākā dueta austrāliešu Toda Vudbridža un Marka Vudforda varējums atklātajā ērā ir 11 "Grand Slam" tituli un 61 tūres tituls.

2012. un 2013.gadā Braieni ieguva visus četrus "Grand Slam" titulus un Londonas olimpisko spēļu zelta medaļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu