Karsums: Skudra man neredz vietu Rīgas "Dinamo"

Gatis Kreceris
, Sporta žurnālists
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Karsums
Mārtiņš Karsums Foto: Jānis Škapars/TVNET

Uzbrucējs Mārtiņš Karsums vēlējies 13. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā pārstāvēt Rīgas "Dinamo", bet nākamo sezonu aizvadīs citā komandā. Viņš jau ir saņēmis vairākus piedāvājumus, portālam TVNET atklāja pats hokejists. 

"Vēlējos spēlēt Rīgas "Dinamo", bet pēc sarunas ar Pēteri Skudru, kurš man īsti neredz vietu pamatsastāvā, es nevēlējos palikt komandā," norādīja Karsums. 

Pirms Skudra kļuva par Rīgas "Dinamo" galveno treneri, Karsums mutiski jau bija vienojies par līgumsaistībām, bet kontraktu viņš tā arī neparakstīja. 

"Tagad meklēju variantus citā KHL vai Eiropas klubā. Ir jau pāris piedāvājumi, tā ka tuvākajā laikā redzēsim, kas notiks," sacīja Karsums.

Iepriekš Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis portālam TVNET sacīja, ka bijis 100% pārliecināts, ka Karsums kļūs part "Dinamo" spēlētāju, bet gala lēmums pieder galvenajam trenerim. 

"Man bija liela pārliecība, ka Karsums būs komandā. Ja treneris to tā neredz, tad tas ir viņa lēmums. Un man par to nekādu pārmetumu trenerim nav," 6. augustā pauda Savickis. 

34 gadus vecais Karsums pagājušajā sezonā KHL regulārajā čempionātā Maskavas "Spartak" sastāvā 52 mačos guva 11 vārtus un veica 11 rezultatīvas piespēles.

KHL viņš iepriekš pārstāvējis arī Maskavas "Dinamo" un Rīgas "Dinamo". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu