Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Mičels: Šī bija laba sagatavošanās spēle (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Sotnieks un Zeks Mičels
Kristaps Sotnieks un Zeks Mičels Foto: Dinamo Rīga/Twitter

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībai Rīgas "Dinamo" ceturtdienas pārbaudes mačā rezultāts nebija tik svarīgs, uzskata komandas uzbrucējs Zeks Mičels.

"Dinamo" ceturtdien Somijā ar 1:4 (1:1, 0:2, 0:1) zaudēja vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētajai Helsinku "Jokerit".

"Dinamo" pirms spēles pastiprināja sastāvu vārtsargu līnijā un uzbrukumā. "Šī bija laba sagatavošanās spēle. Rezultāts šoreiz nebija tik svarīgs. Šodien vairāki džeki aizvadīja pirmo spēli un, manuprāt, viņi parādīja labu sniegumu," klubs citē Mičela teikto.

Rīdzinieki vadībā izvirzījās devītajā minūtē, kad pēc Kristapa Sotnieka un Morgana Elisa piespēlēm vairākumā izcēlās Zeks Mičels.

"Mums bija vairākums un tiku pie labas metiena iespējas. Treniņos mēs pie šī strādājam. Protams, ir lietas, kas vēl buksē, bet, lai arī zaudējām, varam saskatīt arī pozitīvo. Runājot par vārtu guvumu, ir labi ātri izvirzīties vadībā," saka Mičels.

Viņaprāt, šogad ir ļoti neierasta gatavošanās sezonai. "Spēlētāji ir dažādās sagatavotības pakāpēs, bet ne mums vienīgajiem ir šāda situācija. Ir, kā ir, bet darām labāko. Ir jāstrādā, lai ar katru dienu būtu labāki," secina hokejists.

Jau ziņots, ka pirmdien "Dinamo" ar 4:5 pēcspēles metienu sērijā zaudēja pagājušās sezonas Somijas pēc spēka otrās līgas spēcīgākajai komandai Imatras "Kettera", bet otrdien ar 3:4 pagarinājumā piekāpās šī paša turnīra trešajam spēcīgākajam klubam Joensū "Kiekko-Pojat".

Piektdien rīdzinieki tiksies ar Somijas otrās līgas pagājušās sezonas devīto spēcīgāko vienību Vantā "Kiekko-Vantaa".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu