Mančestras "United" kapteinis Magvairs: Nevēlos neko tādu vēlreiz piedzīvot

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Herijs Magvairs
Herijs Magvairs Foto: AFP/SCANPIX

Mančestras "United" komandas kapteinim Herijam Magvairam pagājušajā nedēļā Grieķijā notikušajā incidentā šķita, ka viņš tiks nolaupīts, Anglijas futbolists pastāstīja intervijā BBC.

Magvairam par vairākiem likumpārkāpumiem Grieķijā piespriests nosacīts cietumsods, kā arī aizsargs atskaitīts no Anglijas izlases kandidātiem tuvākajās spēlēs.

Pagājušajā nedēļā 27 gadus veco futbolistu Mikēnās arestēja vietējā policija. Viņš kopā ar savu brāli Džo iesaistījās kādā kautiņā naktsklubā.

"Tas bija šausmīgi. Nevēlos neko tādu vēlreiz piedzīvot. Nevienam to nenovēlu. Pirmo reizi biju cietumā," sacīja Magvairs, kurš divas naktis pavadīja ieslodzījumā.

Magvairs pastāstīja, ka viņa māsai Deizijai bārā uzbruka divi vīrieši, kuri viņu sazāļoja ar narkotikām. Futbolists ar brāli centās māsu nogādāt slimnīcā, taču viņus aizturēja policija.

"Viņi sāka man sist. Man daudz sita pa kājām un teica, ka mana karjera ir galā - vairs nekāda futbola, ka es nekad vairs nespēlēšu," nedaudz trīcēdams video intervijā sacīja Magvairs.

"Tobrīd domāju, ka tā nevar būt policija. Es centos skriet prom," teica Magvairs, kurš domājis, ka viņš tiek nolaupīts.

Prokuratūrā liecinieks norādījis, ka Magvairs centies piekukuļot policiju, lai izkļūtu no situācijas. "Vai jūs zināt, kas es esmu? Esmu Mančestras "United" kapteinis. Esmu ļoti bagāts, es varu jums samaksāt, lūdzu laidiet mūs vaļā," liecinieks citēja futbolistu.

Magvairs gan noliedz, ka viņš būtu centies piekukuļot policistus.

Mančestras "United" pērn samaksāja aptuveni 87 miljonus eiro par Magvaira pāreju no Lesteras "City". Tā ir lielākā summa vēsturē, kas samaksāta par aizsarga pozīcijas futbolistu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu