"Mogo"/LSPA noslēdz vienu no skaļākajiem darījumiem Latvijas hokeja virslīgas vēsturē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

"Mogo"/LSPA komanda noslēgusi līgumu ar savulaik Nacionālās hokeja līgas (NHL) drafta pirmajā kārtā izvēlēto amerikāņu centra uzbrucēju Robu Šrempu, veicot vienu no skaļākajiem darījumiem Latvijas hokeja virslīgas vēsturē, informē komanda. 

"Mogo"/LSPA un Robs Šremps noslēguši līgumu uz 2020./21.gada sezonu.

2004.gada NHL drafta pirmajā kārtā Šrempu ar 25.numuru izvēlējās Edmontonas "Oilers" komanda.

Savā NHL karjerā Šremps "Oilers", Ņujorkas "Islanders" un Atlantas "Trashers" sastāvā aizvadīja 114 spēles, kurās guva 20 vārtus un izdarīja 34 rezultatīvas piespēles.

2011.gadā Šremps pārcēlās uz Eiropu, pārstāvot Zviedrijas klubu "Modo". 2012./13.gada sezonā uzbrucējs aizvadīja 21 spēli Rīgas "Dinamo" sastāvā. Vēlāk Šremps spēlēja arī Austrijas, Šveices un Vācijas čempionātos. Viņa pēdējais klubs bija Zalcburgas "Red Bull", kurā uzbrucējs 2017./18.gada sezonā nospēlēja 55 mačus, gūstot 14 vārtus un izdarot 47 rezultatīvas piespēles.

Robs Šremps
Robs Šremps Foto: Kaspars Volonts/TVNET

"Esmu ļoti priecīgs par pievienošanos "Mogo"/LSPA komandai. Pēc pāris nedēļu treniņiem esmu pārliecinājies, ka šī ir ļoti laba komanda un visa organizācija kopumā. Es ar prieku pievienojos klubam un ar nepacietību gaidu brīdi, kad varēsim cīnīties par uzvarām," sacīja Robs Šremps. "Esmu arī saviļņots, ka manu spēli varēs vērot mana meita, un es darīšu visu, lai ar uzvarām sagādātu prieku viņai un visiem pārējiem komandas faniem."

HK "Mogo" divas reizes izcīnījis Latvijas čempionu titulu, reizi sudraba un divas reizes bronzas godalgas, trīs reizes komanda izcīnījusi Latvijas kausu. Komanda divreiz pārstāvējis Latviju IIHF Kontinentālajā kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu