Medijs: "Barcelona" pārrunās ar "City" nosauc summu, par ko ir gatava šķirties no Mesi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Lionela Mesi pāreja uz citu klubu šobrīd jau šķiet neizbēgama. Portāls "Mirror" ziņo, ka "Barcelona" pārrunās ar argentīnieša nākamo klubu jau ir nosaukusi konkrētu naudas summu.

Jau kādu laiku zināms, ka galvenā pretendente uz Mesi pakalpojumiem ir tieši Mančestras "City", ko pārstāv Mesi draugs Serhio Aguero un bijušais treneris Peps Gvardiola.

Viens no būtiskākajiem pēdējo dienu jautājumiem "Mesi sāgā" ir tas, ka argentīnietis visticamāk varēs izmantot līguma punktu, kas paredz, ka viņš Spānijas superklubu varēs pamest bez izpirkuma maksas. Tomēr tas vēl nav akmenī kalts un šādā scenārijā sāktos, visticamāk, gadiem ilgs un dārgs tiesvedības process.

Līdz ar to "Barcelona" cer, ka viņiem ar "City" vai citiem Mesi "pielūdzējiem" izdosies vienoties par pārejas summu, kas ir ievērojami mazāka par to, ko nāktos maksāt, ja Mesi augstāk minēto līguma punktu tomēr nebūtu tiesīgs aktualizēt. Šī summa pārsniegtu 700 miljonu eiro robežu.

Savukārt, kā ziņo medijs "Barcelona" argentīnieti ir gatava pārdot Mančestras "City" par 280 miljoniem eiro, kas tik un tā būtu visu laiku dārgākā spēlētāju pāreja futbolā. Šobrīd rekords pieder Mesi bijušajam komandas biedram Neimaram, par kura pakalpojumiem Parīzes "Saint-Germain" 2017. gadā samaksāja 222 miljonus eiro.

Iepriekš izskanējušas ziņas, ka cīņā par Mesi iesaistījusies arī Krištianu Ronaldu pārstāvētā Turīnas "Juventus". Tāpat kandidātu vidū izskan arī "Saint-Germain" un Milānas "Inter" vārdi.

Viens no populārākajiem "Barcelona" fanu "Youtube" kanāliem jau ir izveidojis "oficiālu" Mesi atvadu video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu