NHL gandrīz jau noskaidrotas četras Stenlija kausa pusfinālistes

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dalasas "Stars" un Kolorādo "Avalanche" hokejisti
Dalasas "Stars" un Kolorādo "Avalanche" hokejisti Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīrā svētdien uzvaras izcīnīja Dalasas "Stars", Ņujorkas "Islanders" un Vegasas "Golden Knights". Uzvaras attālumā no Stenlija kausa izcīņas pusfināla atrodas arī Tampabejas "Lightning".

"Stars", "Islanders", "Golden Knights" un "Lightning" komandas Stenlija kausa izcīņas ceturtdaļfinālā ieguvušas 3-1 vadību sērijā līdz četrām uzvarām.

Cīņā par iekļūšanu Rietumu konferences finālā "Stars" svētdien ar rezultātu 5:4 (3:0, 0:2, 2:2) pārspēja Kolorādo "Avalanche".

"Stars" pirmajā periodā ieguva 3:0 pārsvaru, bet otrajā trešdaļā "Avalanche" rezultāta starpību samazināja līdz minimumam.

Trešajā periodā Dalasa guva divus vārtus 32 sekundēs. Kaut arī turpinājumā Kolorādo divus vārtus atspēlēja, "Stars" tomēr noturēja vadības grožus.

"Stars" labā vārtus guva Radeks Faksa, kuram arī divas rezultatīvas piespēles, Džeimijs Benns, Rūpe Hincs, Deniss Gurjanovs un Johns Klingbergs. 

"Avalanche" sastāvā divus vārtus guva "Stars" bijušais spēlētājs Valērijs Ņičušķins, kurš iepriekšējās četras sezonas pārstāvēja Dalasas klubu.

Tikmēr Rietumu konferences otra pusfināla duelī "Golden Knights" ar rezultātu 5:3 (2:1, 0:2, 3:0) uzveica Vankūveras "Canucks".

Uzvarētājiem divus vārtus guva un Makss Pačioreti, kura kontā arī viena rezultatīva piespēle (2+1). Neits Šmits izcēlās ar 1+1, bet Marks Stouns ar 0+3.

"Canucks" sastāvā vārtus guva Eliass Petersons, Bo Horvats un Tailers Tofoli, bet ar trim rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Džeitī Millers.

Austrumu konferencē "Islanders" ar rezultātu 3:2 (0:0, 1:1, 2:1) pārspēja Filadelfijas "Flyers".

Uzvarētājiem divus vārtus guva Broks Nelsons, bet viens precīzs metiens Zana Gabriela Pežo kontā.

"Islanders" vārtsargs Tomass Greiss atvairīja 36 no 38 pretinieku metieniem.

Jau vēstīts, ka "Lightning" sestdien ar 3:1 (1:0, 2:0, 0:1) pārspēja NHL regulārā čempionāta stiprāko komandu Bostonas "Bruins".

Pērn čempionu titulu izcīnīja Sentluisas "Blues", kas Stenlija kausa finālā ar sērijā ar 4-3 pārspēja "Bruins".

Šogad "play-off" turnīrā čempione "Blues" izstājās jau pirmajā kārtā, sērijā ar 2-4 atzīstot "Canucks" pārākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu