VIDEO ⟩ Dončičs par Morisa rupjo pārkāpumu: Jūs zināt, ko es par to domāju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Losandželosas "Clippers" basketbolists Markuss Moriss Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā vairākkārt agresīvi un pat rupji spēlēja pret Dalasas "Mavericks" līderi Luku Dončiču, kurš sava pretinieka rīcību komentēja īsi un kodolīgi. 

"Mavericks" Rietumu konferences ceturtdaļfināla sestajā spēlē ar 97:111 (34:29, 17:28, 23:28, 23:26) zaudēja Losandželosas "Clippers", sērijā līdz četrām uzvarām piekāpjoties ar 2-4.

Cīņa laukumā bija gana spraiga, jo pirmās ceturtdaļas priekšpēdējā minūtē Markuss Moriss, apturot "Mavericks" uzbrukumu, jau pēc epizodes beigām iesita ar roku Dončičam pa pakausi. Slovēņu basketbolists metās skaidroties, bet Bobans Marjanovičs viņu apturēja. 

Tiesneši izvērtēja epizodi, un Moriss par rupju pārkāpumu tika izraidīts no spēles. Viņam ar Dončiču bija saķeršanās arī iepriekšējā spēlē, jo "Clippers" basketbolists no mugurpuses uzkāpa pretiniekam uz savainotās kājās. Pats Moriss gan pēc tam apgalvoja, ka tas bijis netīšam.

"Briesmīgs pārkāpums. Divās spēlēs pēc kārtas viņš izcēlies ar līdzīgu rīcību," pēc sērijas pēdējā mačā žurnālistiem sacīja Dončičs. "Es ļoti cerēju, ka pirmais nebija tīšām, bet, atskatoties uz pārkāpumu šajā spēlē, jūs zināt, ko es par to domāju? Man ar šādiem spēlētājiem nav pa ceļam."

Tikmēr "Moriss" "Instagram" komentēja: "Es izplūdīšu asarās. "Clippers" sēriju uzvarēja sešās spēlēs."

Savas karjeras laikā 30 gadus vecais Moriss bieži basketbola laukumā izcēlies ar nesportisku rīcību. 

Kristaps Porziņģis sērijas pēdējās trijās spēlēs "Mavericks" komandai nevarēja palīdzēt ceļgala savainojuma dēļ. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu