NBA čempionei "Raptors" vēl viens zaudējums

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeisons Teitums (ar bumbu)
Džeisons Teitums (ar bumbu) Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Toronto "Raptors" otrdien ar rezultātu 99:102 (28:28, 20:22, 30:20, 21:32) piekāpās Bostonas "Celtics".

Austrumu konferences pusfināla sērijā "Celtics" ieguvusi 2-0 pārsvaru. Bostona šosezon 5 no 6 mačiem pārspējusi Toronto.

Trešās ceturtdaļas beigās "Raptors" vienībai bija 12 punktu pārsvars, taču "Celtics" nospēlēja labāk spēles pēdējā nogrieznī.

Uzvarētāju labā Džeisons Teitums guva 34 punktus, izcīnīja 8 atlēkušās bumbas un veica 6 rezultatīvas piespēles.

Markuss Smārts pievienoja 19 punktus (3p. 6/11), Kemba Vokers iemeta 17, bet Džeilens Brauns guva 16 punktus.

"Raptors" rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Ogugua Anunobi, 19 iemeta Freds Vanvlīts, pa 17 guva Paskals Sjakams un Seržs Ibaka, 16 punkti Kailam Laurijam.

Abām komandām pirmajā kārtā bija vieglas sērijas. "Raptors" ar 4-0 pārspēja Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets", bet "Celtics" ar 4-0 uzveica Filadelfijas "76ers".

Austrumu konferencē otra pusfināla pārī Maiami "Heat" atrodas sērijā 1-0 vadībā pret NBA regulārā čempionāta spēcīgāko komandu Milvoki "Bucks".

Jau ziņots, ka otrdien citā spēlē Denveras "Nuggets" pirmās kārtas sērijas septītajā spēlē pārspēja Jūtas "Jazz".

"Nuggets" kļuva par 12. komandu NBA vēsturē, kas guvusi panākumu sērijā līdz četrām uzvarām, atspēlējusies no rezultāta 1-3.

Rietumu konferences pusfinālā "Nuggets" spēkosies ar Losandželosas "Clippers", kas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 4-2 pieveica Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks". 

Rietumos otra pusfināla pārī Losandželosas "Lakers" spēkosies ar Hjūstonas "Rockets" vai Oklahomasitijas "Thunder" (sērijā neizšķirts 3-3).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu