Medijs: Mesi ar milzu atrāvienu kļūs par dārgāko futbolistu pasaulē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: Reuters/ScanPix

Argentīnas futbola zvaigzne Lionels Mesi ar lielu atrāvienu kļūs par visu laiku dārgāko futbolistu pasaulē, vēsta "Daily Record". 

Tiek ziņots, ka Mesi, kurš drīzumā, visticamāk, pametīs "Barcelona" komandu, vienojies ar Mančestras "City" par piecu gadu līgumu, kas viņam paredz 700 miljonu eiro lielu atalgojumu. 

"City Football Group" ietilpst gan Mančestras "City", gan Ņujorkas "City", kas spēlē ASV spēcīgākajā futbola līgā MLS. Paredzams, ka daļu no minētā piecu gadu līguma Mesi aizvadīs Mančestras kluba rindās, bet karjeras noslēgumā argentīnietis pārcelsies uz Ziemeļameriku.

Trešdienas vakarā Barselonā ieradās Mesi aģents un tēvs Horhe Mesi, lai ar "Barcelona" klubu pārrunātu šķiršanās noteikumus. Sarunas solās būt smagas, jo Katalonijas klubs uzskata, ka "Barcelona" pienākas kompensācija. Savukārt Mesi puse tā nedomā. 

Mesi un "Bercelona" ir nesaskaņas par līguma punktu, kas paredzēja, ka līdz 10. jūnijam argentīnietis varēja paziņot klubam, ka to grasās pamest un "Barcelona" par savu zvaigzni nesaņemtu ne centa, taču Mesi šo punktu nerealizēja.

Tomēr argentīnieša pārstāvji uzskata, ka Covid-19 pandēmijas izraisītā pārtraukuma dēļ arī minētā līguma punkta termiņu būtu jāpagarina.

Mesi šajā starpsezonā nav bijis kopā ar "Barcelona" komandu. Saskaņā ar viņa kontraktu, ja nokavēs 11 līdz 30 dienas, Mesi no viņa algas apmēra var atvilkt 25%. 

33 gadus vecais gadus vecais Mesi "Barcelona" organizāciju pārstāv kopš 13 gadu vecuma. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu