Mamčics un Ģēģeris sezonu nesāks Rīgas "Dinamo"

Gatis Kreceris
, Sporta žurnālists
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Mamčics
Roberts Mamčics Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Aizsargs Roberts Mamčics un uzbrucējs Emīls Ģēģeris jauno sezonu nesāks Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas "Dinamo". 

Abiem hokejistiem ir spēkā līgums ar Rīgas "Dinamo" komandu, bet sezonas ievadā viņi pārstāvēs "Optibet" hokeja virslīgas (OHL) vienību "Zemgale"/LLU, kuras galvenais treneris šosezon ir Artis Ābols

"Zemgale"/LLU šosezon būs Rīgas "Dinamo" fārmklubs. 

Ābols pagājušajā sezonā bija viens no treneriem Rīgas "Dinamo" komandā. "Zemgale"/LLU sastāvā šosezon spēlēs arī tādi spēlētāji kā Rustams Begovs, Roberts Jekimovs un Kirils Tambijevs. 

""Optibet" hokeja līga nevar pilnvērtīgi sagatavot spēlētāju KHL līmenim. "Zemgale"/LLU klubam sadarbība ar "Dinamo" gan ir ieguvums. Jaunajiem spēlētājiem šī sadarbība līdz Rīgas "Dinamo" šo ceļu nepadara īsāku, bet padara skaidrāku," sarunā ar TVNET sacīja Ābols. "Ja kāds no "Zemgale"/LLU spēlētājiem varētu apostīt Rīgas "Dinamo" gaisu, kaut uz treniņu tiktu uzaicināts, tas būtu ieguvums."

25 gadus vecais Mamčics iepriekšējā KHL sezonā 45 spēlēs guva divus vārtus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja 14 soda minūtes. Savukārt 21 gadu vecais Ģēģeris aizvadītajā sezonā Rīgas "Dinamo" rindās 37 spēlēs guva vienus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

OHL sezona ar septiņu komandu dalību sāksies sestdien.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu