Tenisiste Mladenoviča: Apstākļi "US Open" ir šausmīgi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Francijas tenisiste Kristīna Mladenoviča asi kritizējusi uzturēšanās apstākļus "Grand Slam" turnīrā "US Open". Viņa tos nosaukusi par šausmīgiem un par dzīvu murgu. 

27 gadus vecā Mladenoviča "US Open" bija spiesta parakstīt stingrāku koronavīrusa protokolu, jo bija kontaktā ar inficēto Benuā Pēru.

"Tas ir dzīvs murgs. Man ir tikai viena vēlme - atkal atgriezties brīvībā. Un mums nākas par to cīnīties. Apstākļi šeit ir šausmīgi," izdevumam "Tennis Head" sacīja Mladenoviča, kura nožēlo, ka ieradusies Ņujorkā. "Ja es zinātu, ka 40 minūšu kāršu spēle ar tenisistu, par kuru ir aizdomas, ka viņam ir koronavīruss, novedīs pie šādām sekām, es šeit nebūtu spērusi kāju."

Mladenoviča bija ļoti tuvu tam, lai sasniegtu prestižā turnīra trešo kārtu. Mačā pret 20 gadus veco Varvaru Gračovu no Krievijas viņa atradās vadībā ar 6-1, 5-1, bet pamanījās piedzīvot zaudējumu ar 6-1, 6-7(2), 0-6. Turklāt otrajā setā Francijas pārstāvei bija četras (!) mačbumbas. 

"Šī noteikti ir smagākā sakāve manā karjerā," pēc spēles atzina Mladenoviča. "Pretiniece spēlēja drosmīgi un bija gana aktīva. Pie rezultāta 5-2 jutu, ka sāku lēnām brukt. Man vairs nebija spēka. Biju sagrauta fiziski un emocionāli, un kļuva arvien sliktāk."

Mladenoviča neslēpa sašutumu, ka viņai "burbulī" aizliedza jebkādas aktivitātes, jo bijusi kontaktā ar Pēru.

"Jūtos kā cietumniece," uzsvēra Mladenoviča.

Gračova pirmo reizi karjerā spēlē "Grand Slam" sacensību pamatturnīrā. Viņas nākamā pretiniece būs Horvātijas tenisiste Petra Martiča.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu