Cibuļskis kļūst par komandas biedru Balinskim

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Oskars Cibuļskis
Oskars Cibuļskis Foto: www.mountfieldhk.cz

Latvijas hokeja izlases aizsargs Oskars Cibuļskis karjeru turpinās Čehijā.

Cibuļskis šosezon spēlēs Čehijas spēcīgākā čempionāta komandā Litvinovas "Verva", kurai iepriekš pievienojās cits Latvijas valstsvienības aizsargs Uvis Balinskis.

Čehijas augstākās līgas hokeja klubs Hradeckrālovas "Mountfield" pavasarī paziņoja, ka lauž līgumu ar Latvijas izlases aizsargu Cibuļski.

Cibuļskis jau kopš marta otrās puses trenējās bez līguma, taču piektdien noskaidrojās, ka viņš gaidāmajā sezonā pārstāvēs Čehijas klubu "Verva".

Komanda vēsta, ka līgums ar aizsargu noslēgts uz vienu sezonu ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu gadu. Pēc šāda paša principa līgums noslēgts arī ar Balinski.

Cibuļskis aizvadītajā sezonā Hradeckrālovas "Mountfield" klubam palīdzēja iekļūt Starptautiskās ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgas finālā, kur gan tika piedzīvots zaudējums pret Zviedrijas klubu no Gēteborgas "Frolunda Indians". Latvijas hokejists šajā mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

Čehijas čempionāta pamatturnīrā "Mountfield" ar 74 punktiem 52 mačos ieguva astoto vietu starp 14 komandām. Komanda paspēja aizvadīt arī divas "play-off" pirmās kārtas spēles, savā laukumā ar 3:1 pārspējot un ar 3:5 piekāpjoties Karlovi Varu "Energie". Cibuļskis šajos mačos tika pie +/- koeficienta +1.

Kopumā "Mountfield" rindās Cibuļskis aizvadīja 136 pamatturnīra spēles, tajās izceļoties ar 11 vārtiem un 29 rezultatīvām piespēlēm, bet 17 "play-off" mačos viņa rēķinā 1+4.

Iepriekš astoņas sezonas Cibuļskis nospēlēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas "Dinamo", bet karjeras laikā viņš savus spēkus izmēģinājis arī Austrijā.

Latvijas izlases rindās Cibuļskis piedalījies septiņos pasaules čempionātos, kopumā valstsvienībā nospēlējot 101 spēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu