3x3 basketbola komanda "Riga" Pasaules tūres trešajā posmā netiek tālāk par ceturtdaļfinālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Nauris Miezis
Nauris Miezis Foto: Sintija Zandersone/LETA

Latvijas 3x3 basketbola komanda "Riga" sestdien Ungārijas pilsētā Debrecenā Pasaules tūres trešajā posmā nepārvarēja ceturtdaļfināla latiņu.

Pasaules tūres pirmajos trīs posmos Debrecenā "Riga" komandu pārstāv Agnis Čavars, Edgars Krūmiņš, Kārlis Lasmanis, Nauris Miezis un Artūrs Strēlnieks.

Trešajā posmā "Riga" bija izlikta ar trešo numuru un ceturtdaļfinālā ar 15:21 atzina Serbijas komandas "Liman" pārākumu. Pretiniekiem šajā turnīrā piešķirts pirmais numurs.

Rezultatīvākais ar sešiem punktiem bija Lasmanis, piecus punktus pievienoja Miezis, bet pa diviem iekrāja Čavars un Krūmiņš.

"Riga" piektdien apakšgrupas pirmajā mačā ar 21:12 pārspēja mājinieci "Debrecen", kas saņēmusi 14.numuru, bet otrajā duelī ar 21:19 uzvarēta Slovēnijas komanda "Piran", kurai piešķirts sestais numurs.

"Riga" Pasaules tūres trešo posmu noslēdza piektajā vietā, bet iepriekšējā turnīrā izcīnīja uzvaru. Tikmēr sezonas pirmajās sacensībās kapitulēts pusfinālā, kā rezultātā iegūta trešā vieta.

Covid-19 radītās pandēmijas dēļ Debrecenā kopumā notiks pirmie trīs šīs sezonas posmi. Otrais posms nodēvēts par Ungārijas "Grand Prix", bet trešais - Eiropas "Grand Prix".

Sacensību kalendārā šosezon vēl paredzēti etapi Japānā, Ķīnā un Tuvajos Austrumos, taču nav zināms, vai šajos reģionos sacensības tiešām notiks.

FIBA līdz nākamā gada aprīlim iesaldējusi gan 3x3 basketbola komandu, gan spēlētāju individuālo rangu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu