Daugaviņam lielākais spēles laiks "Vitjaz" dramatiskā zaudējumā Ņižņekamskā

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš (no kreisās)
Kaspars Daugaviņš (no kreisās) Foto: hc-akbars.ru

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš svētdien neglāba Maskavas apgabala "Vitjaz" komandu no zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Vitjaz" sezonas otrajā duelī viesos ar 3:4 (0:3, 1:0, 2:1) atzina Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Viesi pēc nospēlētām 18 minūtēm atradās iedzinējos ar 0:3, taču atspēlējās, nepilnas divarpus minūtes pirms pamatlaika beigām Aleksandram Sjominam panākot neizšķirtu. Prieki gan bija īsi, jo 70 sekundes pirms beigu signāla Aleksandrs Kučerjavenko izrāva mājiniekiem uzvaru.

Daugaviņš uz ledus pavadīja 22 minūtes un divas sekundes, kas bija lielākais laiks starp "Vitjaz" laukuma spēlētājiem. Latvietis vienu reizi meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un izprovocēja vienu pārkāpumu.

"Vitjaz" sezonas pirmajās divās spēlēs tikusi pie diviem punktiem un turpinājumā dosies uz Rīgu, kur otrdien krustos nūjas ar vietējo "Dinamo" komandu. Divas dienas vēlāk Latvijas galvaspilsētā viesosies arī "Ņeftehimik".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu