Graudiņa ziņo, ka atkārtotais Covid-19 tests izrādījies negatīvs (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Tīna Graudiņa
Tīna Graudiņa Foto: cev.eu

Latvijas pludmales volejboliste Tīna Graudiņa pavēstījusi, ka sestdien atkārtoti veiktais Covid-19 tests izrādījies negatīvs. 

Piektdien Latvijas Volejbola federācijas (LVF) ziņoja, ka Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka pozitīva Covid-19 testa dēļ aiznākamajā nedēļas nogalē nevarēs aizstāvēt Eiropas čempioņu titulu.

Piektdien saņemtās Covid-19 analīzes Graudiņai izrādījušās pozitīvas.

Svētdien sportiste savā "Instagram" kontā ziņo, ka sestdien veiktais tests bijis negatīvs. Tāpat negatīvs tests izrādījies arī viņas pārējiem četriem ģimenes locekļiem. 

"Laikam jūsu vēlējumi ir nostrādājuši, jo vakardien atkārtoti nodotais tests ir negatīvs. Cerams, ka rītdien nodotais arī būs negatīvs," raksta Graudiņa.

Foto: Instagram

LVF informēja, ka Graudiņas pāriniecei Kravčenokai un viņu trenerim Andrim Krūmiņam, kas arī ir veikuši testus un ir bijuši cieši saistīti ar Graudiņu treniņprocesā, analīžu rezultāti ir Covid-19 negatīvi.

Kā aģentūrai LETA skaidroja LVF valdes loceklis Kaspars Timermanis, pēc šādiem jaunumiem volejbolistēm durvis uz Eiropas čempionātu nav pavisam aizvērtas.

"Piektdienas vakarā bija gara saruna ar Eiropas Volejbola konfederāciju (CEV), kas vēlas, lai Tīna ar Nastju spēlētu Eiropas čempionātā. Eiropā noteiktā kārtība ir tāda, ka atveseļošanās laiks sakrīt tā, ka viņas varētu spēlēt čempionātā. Tāpēc ir iespējama situācija, ka viņas vēl teorētiski varētu spēlēt.

Ja viņai ir vēl viens negatīvs tests, tad paliek tikai jautājums par to, cik ātri viņas var atgriezties treniņos un spēlēt.

Pagaidām nevaram apšaubīt pirmā testa rezultātus, taču Tīna jūtās labi un visiem ģimenes locekļiem ir negatīvi testi. Skatāmies par iespējām, vai un kā viņas varētu spēlēt Eiropas čempionātā," stāstīja Timermanis.

Viens no nozīmīgākajiem šīgada pludmales volejbola notikumiem pasaulē - Eiropas čempionāts - Jūrmalas smiltīs risināsies no 15. līdz 20. septembrim. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu